fb

Het goede nieuws is daar: de regeling voor dit gratis ontwikkeladvies is definitief! Dat houdt in dat werknemers, werkzoekenden, ZZP’ers, ondernemers en flexwerkers vanaf 1 augustus kosteloos een ontwikkeltraject kunnen volgen bij een gekwalificeerd Loopbaancoach, ter waarde van EUR 700,-. Een hele mooie kans voor jou als je jouw werksituatie wilt onderzoeken met het oog op jouw ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden.

Denk jij wel eens na over jouw werk en hoe dat er in de toekomst uit zal zien? Vraag je je wel eens af of je in deze baan op een gezonde en plezierige manier kunt blijven doorwerken tot aan je pensioen? Denk je wel eens aan een andere functie? Weet je niet wat die zou kunnen zijn en wat je mogelijkheden dan zijn? Vraag je je af wat jouw kwaliteiten zijn in je werk? Of ben je werkzoekend en wil je onderzoeken welke baan echt bij je past en hoe je kansen zijn op de arbeidsmarkt? Dan is dit gratis ontwikkeladvies wellicht iets voor jou. Het bied je de mogelijkheid om in alle vertrouwen en zonder verplichtingen jouw vragen over je werksituatie te onderzoeken.

Ik raad het je echt aan om dit te doen. Vorig jaar was deze regeling er ook maar dan voor mensen van 45+ en het doel was toen nagaan hoe je zo gezond en gelukkig mogelijk tot aan je pensioen kunt doorwerken. Ik heb vorig jaar met aardig wat mensen mogen werken in deze regeling en het was echt een groot succes. Zij kregen duidelijkheid, inzichten, het werd hen duidelijk wat het beste bij hen past, of ze nog op hun plek zaten, wat hun kwaliteiten en hun toekomstmogelijkheden waren. En na afloop hadden ze een compleet ontwikkelplan voor hun toekomst.

De inhoud van het loopbaan ontwikkeladvies bestaat uit 4x 1 uur online coaching, een arbeidsmarktscan, opdrachten tussendoor die jou helpen je antwoorden duidelijk te krijgen en een ontwikkelplan op jouw toekomst gericht.

En het is gratis, de overheid biedt dit nu aan iedereen aan. De regeling loopt van 1 augustus tot en met 31 december 2020 en mijn advies is: wacht niet te lang. De belangstelling is nu al groot omdat de regeling vorig jaar heel gewild was. Er is budget voor 20.000 aanmeldingen en vorig jaar was dit budget eerder op dan dat de regeling afliep.

Het is wat teveel informatie om in deze mail de hele regeling uit te leggen en hij staat op mijn website. Mocht je meer willen lezen óf je direct aan willen melden klik dan op deze link: https://www.finesse-loopbaancoaching.nl/gratis-ontwikkeladvies/ En heb je vragen over de regeling? Stel ze gerust, je bent van harte welkom.