Talentenanalyse TMA (Talenten Motivatie Analyse)

Wil jij graag weten wat jouw kwaliteiten zijn en wat je nou precies drijft in jouw werk? En ben je benieuwd hoe je deze kwaliteiten kunt inzetten en zo kunt kijken of jouw werk daar goed bij aansluit? 

Is dit herkenbaar voor jou?

Je vraagt je al een tijd af wat nou precies je kwaliteiten zijn. Je kunt er wel een paar opnoemen maar waar haal jij nu precies je motivatie uit, wat drijft jou in je werk? En wat van die kwaliteiten wil jij terug zien in jouw werk?

Hoe zou het voor je zijn als:

  • je hartstikke helder hebt wat je kwaliteiten zijn
  • je precies weet wat jou drijft in je werk, wat jou wel en niet motiveert
  • je weet uit welke onderdelen van jouw werk je energie haalt én wat je energie kost
  • jij het gevoel hebt dat je helemaal tot je recht komt in je werk en je er jouw kwaliteiten in kwijt kunt
  • je niet meer hoeft te piekeren of jij wel het werk doet wat bij je past
  • je voortaan enthousiast en vol energie thuis komt van je werk met een voldaan gevoel over de dag
  • jouw werkdag voorbij vliegt omdat je zoveel leuke dingen hebt gedaan
  • je ’s nachts lekker doorslaapt en niet meer piekert over je werk en ’s ochtends vrolijk wakker wordt met zin in de nieuwe werkdag

Dat kan werkelijkheid worden als je voor de TMA analyse kiest

Deze analyse begint met een vrijblijvende en gratis sessie waarin je je vragen kunt stellen en waarin ik toelicht hoe de de TMA analyse jou kan helpen. Vervolgens licht ik je de analyse toe en geef ik je een link waarmee je de talentanalyse kunt invullen. Het invullen neemt circa een uur in beslag en je vult de analyse in je eigen omgeving op de computer in. De vragenlijst bestaat uit 312 stellingen en gedragsitems waaruit je steeds kiest welke het beste bij jou past. Op genuanceerde wijze worden zo jouw drijfveren en talenten in kaart gebracht.

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun natuurlijk aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt analyseert de TMA Talentenanalyse jouw talenten. De TMA talentenanalyse maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht en het geeft van 53 competentie aan in welke mate jij die kunt ontwikkelen.

Ervaringen

“Ik heb Francis ervaren als een fijne en deskundige loopbaancoach. Door haar natuurlijke en rustige uitstraling voel je je al snel op je gemak en kun je helemaal jezelf zijn. Daarnaast is ze heel enthousiast, kan goed luisteren en werkt heel gestructureerd.
Zelf heb ik de TMA analyse door haar laten afnemen ter ondersteuning voor mijn loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Het was verrassend hoe ik mezelf helemaal herkende in de bespreking van de rapportage na de tijd. Een mooie basis voor mij om verder mee aan de slag te gaan.”
Natasja