fb

Talentenanalyse TMA (Talenten Motivatie Analyse)

Wil jij graag weten wat jouw kwaliteiten zijn en wat je nou precies drijft in jouw werk? En ben je benieuwd hoe je deze kwaliteiten kunt inzetten en zo kunt kijken of jouw werk daar goed bij aansluit? 

Is dit herkenbaar voor jou?

Je vraagt je al een tijd af wat nou precies je kwaliteiten zijn. Je kunt er wel een paar opnoemen maar waar haal jij nu precies je motivatie uit, wat drijft jou in je werk? En wat van die kwaliteiten wil jij terug zien in jouw werk?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je hartstikke helder hebt wat je kwaliteiten zijn
 • je precies weet wat jou drijft in je werk, wat jou wel en niet motiveert
 • je weet uit welke onderdelen van jouw werk je energie haalt én wat je energie kost
 • jij het gevoel hebt dat je helemaal tot je recht komt in je werk en je er jouw kwaliteiten in kwijt kunt
 • je niet meer hoeft te piekeren of jij wel het werk doet wat bij je past
 • je voortaan enthousiast en vol energie thuis komt van je werk met een voldaan gevoel over de dag
 • jouw werkdag voorbij vliegt omdat je zoveel leuke dingen hebt gedaan

Dat kan werkelijkheid worden als je voor de TMA analyse kiest

Deze analyse begint met een vrijblijvende en gratis sessie waarin je je vragen kunt stellen en waarin ik toelicht hoe de de TMA analyse jou kan helpen. Vervolgens licht ik je de analyse toe en geef ik je een link waarmee je de talentanalyse kunt invullen. Het invullen neemt circa een uur in beslag en je vult de analyse in je eigen omgeving op de computer in. De vragenlijst bestaat uit 312 stellingen en gedragsitems waaruit je steeds kiest welke het beste bij jou past. Op genuanceerde wijze worden zo jouw drijfveren en talenten in kaart gebracht.

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun natuurlijke aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt analyseert de TMA Talentenanalyse jouw talenten. De TMA talentenanalyse maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht en het geeft van 53 competentie aan in welke mate jij die kunt ontwikkelen.

De inhoud van het traject

 • je krijgt van mij persoonlijk informatie over de TMA analyse en de instructie om deze in te vullen
 • vervolgens vul jij de TMA analyse in op jouw computer in jouw eigen omgeving. Dit invullen duurt 45 – 90 minuten
 • een afspraak van 90 minuten waarin we jouw resultaten bespreken
 • een mooie en waardevolle rapportage van jouw resultaten en een uitgebreide toelichting daarop
 • een persoonlijk competentiepaspoort met jouw competenties en de ontwikkelmogelijkheden daarvan
 • een jaar lang toegang tot een database met daarin alle beroepen, opleidingen en vacatures die er in Nederland zijn
 • een e-book met tips om jouw hart te volgen en je droombaan te vinden
 • twee-wekelijks een mail met daarin tips, adviezen en actualiteiten

Jouw investering

Jouw investering is 795,00 EUR inclusief BTW.     

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over de loopbaancoaching van Francis. Ik zou het iedereen willen aanraden. Binnen mijn organisatie kreeg ik een nieuwe rol. Vanwege deze nieuwe rol heb ik coaching aangevraagd. Francis tipte mij meteen ook over de subsidieregelingen die toen beschikbaar waren. We zijn gestart met het afnemen van een TMA. Door het afnemen van dit instrument heb ik een duidelijker beeld gekregen wat mijn talenten en drijfveren binnen mijn werk zijn. Vervolgens zijn we middels afspraken dieper op situaties in mijn werk in gegaan. Steeds met de TMA er naast. De coachinggesprekken zijn daardoor super waardevol geworden. Ik kan zeggen dat ik nu steviger in mijn nieuwe functie sta! Dank je wel, Francis!”
Cindy

“Welk soort werk past bij mij? Na 5 jaar werkervaring wilde ik bewuster richting kunnen geven aan mijn loopbaan. De combinatie van opdrachten en reflectiegesprekken met Francis is goud waard. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke en minder sterke eigenschappen, wat ik belangrijk vind in een baan en daarmee ook inzicht in wat wel en niet bij mij past. Ook vanwege haar deskundige, positieve en open houding raad ik iedereen een traject met Francis aan. Ik wil je (nogmaals) heel erg bedanken voor het traject, ik had een mooi resultaat verwacht, maar het hele traject in combinatie met de TMA analyse was gewoon top. Het maken van de opdrachten en tests hebben mij veel geholpen, maar het meeste inzicht kreeg ik tijdens het bespreken ervan in onze gesprekken. Dankjewel!”
Marijke

 
“Ik heb Francis ervaren als een fijne en deskundige loopbaancoach. Door haar natuurlijke en rustige uitstraling voel je je al snel op je gemak en kun je helemaal jezelf zijn. Daarnaast is ze heel enthousiast, kan goed luisteren en werkt heel gestructureerd.
Zelf heb ik de TMA analyse door haar laten afnemen ter ondersteuning voor mijn loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Het was verrassend hoe ik mezelf helemaal herkende in de bespreking van de rapportage na de tijd. Een mooie basis voor mij om verder mee aan de slag te gaan.”
Natasja