Over Finesse 

 

Ik ben Francis Chavernac – van Gompel en ik woon met mijn man en 2 katten in Boven-Leeuwen waar ik met Finesse een kantoor aan huis heb. Ik heb altijd een grote interesse in mensen en ook in organisaties gehad (en nog) en koos daarom voor de opleiding arbeid en organisatie psychologie (bedrijfspsychologie) in Nijmegen.

Na deze opleiding heb ik ruim 20 jaar werkervaring in het HR vak opgedaan. Zo heb ik gewerkt als HR Consultant en Loopbaancoach bij een personeelsadviesbureau, waar ik uiteenlopende bedrijven in het MKB adviseerde en hen ondersteunde op diverse vlakken van het HR gebied. Ik heb zo al veel kijkjes mogen nemen achter deuren van uiteenlopende organisaties. Ook verzorgde ik in deze functie loopbaancoaching- en outplacement trajecten. Enorm leuk om mensen te begeleiden en hen te helpen hun volgende stap te zetten in hun loopbaan! Daarna ben ik met veel plezier werkzaam geweest als HR adviseur en Manager van de afdeling HR binnen een organisatie in de maakindustrie.  

Na deze mooie en leerzame jaren in het bedrijfsleven besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws en anders. Na zelf een loopbaantraject te hebben gevolgd om uit te zoeken waar mijn hart precies lag, was mijn volgende stap duidelijk: met al mijn kennis en ervaring voor mijzelf gaan beginnen. En zo is met veel enthousiasme Finesse ontstaan. De dienstverlening van Finesse bestaat uit 2 onderdelen: loopbaancoaching en HR advies. Voor beide geldt dat ik ervan houd om samen resultaat te boeken en om kwaliteit te leveren. Ik werk zorgvuldig en doelgericht en maak graag een vertaalslag naar praktische oplossingen. En bovenal: ik werk graag samen met mensen. Finesse staat voor kwaliteit, voor resultaat en voor samenwerken. En enorm belangrijk: voor werkplezier! 

Wil je meer weten over Finesse? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of neem contact met mij op op 06 1288 3589. Of mail naar contact@finesse-loopbaancoaching.nl