fb

Een mooie kans voor mensen in de CAO Metalektro

Voor elke medewerker die werkzaam is bij een organisatie die valt onder de CAO Metalektro is er tot en met 31 december 2024 de mogelijkheid om een Ontwikkelvoucher aan te vragen.

Dit ontwikkelvoucher kun je inzetten voor het volgen van een loopbaantraject bij een erkend Loopbaancoach ter waarde van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Wil je aan de slag met je loopbaan? Benut deze mooie kans dan en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Metalektro.

Zodra het is toegekend kun je zelf een Loopbaancoach kiezen die beschikt over het keurmerk “Register Loopbaan”. Dat keurmerk heb ik.
Ik heb als erkend Loopbaancoach al mensen mogen coachen via deze regeling van het ontwikkelvoucher voor de Metalktro dus ik kan je op weg helpen bij het aanvragen hiervan maar ik kan ook jouw Loopbaancoach zijn in deze regeling. De regeling loopt op 31 december 2024 af.

Heb jij interesse in deze regeling? Of wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met me op via contact@finesse-loopbaancoaching.nl Of bel me op 06-12883589.

Ik hou dit soort regelingen in de gaten omdat het zo’n mooie mogelijkheid is die de overheid biedt. Zo zijn er regelmatig mogelijkheden om subsidie te krijgen voor een (vaak kosteloos) loopbaantraject.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort subsidies? Laat het me weten, dan ontvang je voortaan mijn 2-wekelijkse mail met daarin tips en actualiteiten rondom jouw werk en loopbaancoaching, waarin ik dit soort regelingen ook altijd deel.