fb

Masterclass “succesvol solliciteren: tips én de meest gemaakte fouten”

Ben jij aan het solliciteren, of wil je dat gaan doen? Maar merk je dat het niet gaat zoals je zou willen? Of is het lang geleden en vraag je je af wat in deze arbeidsmarkt het beste werkt? Of wil jij iets anders gaan doen in jouw werk maar weet je niet hoe je die switch het beste kunt benoemen in je sollicitatie? Dan is deze masterclass iets voor jou. 

Als je gaat solliciteren dan wil je ook dat dat succes heeft. Een goede sollicitatie kost tijd, vraagt om een goede voorbereiding en met alle moeite die je erin steekt wil je ook dat het resultaat oplevert.

In mijn werk in het HR vak heb ik 25 jaar ervaring opgedaan met sollicitatie procedures en het voeren van gesprekken met honderden sollicitanten. Daarin heb ik veel successen en ook veel gemaakte fouten gezien. Vanuit die kennis en ervaring help ik mijn klanten ook bij het solliciteren waardoor ze veel sneller bij hun doel komen: die nieuwe baan. In deze online masterclass ga ik mijn kennis met je delen en geef ik je tips waarmee jij op de juiste manier kunt solliciteren. Tips die je meteen in jouw sollicitaties kunt inzetten.

Wanneer is deze masterclass voor jou? Als je:

 • benieuwd bent naar wat je in deze arbeidsmarkt beter wel en wat juist niet kunt doen om die baan te vinden én te worden aangenomen
 • merkt dat je niet zo makkelijk uitgenodigd wordt op basis van jouw sollicitatiebrief en/of niet goed door sollicitatiegesprekken heen komt
 • solliciteren spannend vindt en/of tips wilt zodat je op de juiste manier kunt solliciteren
 • benieuwd bent naar wat je moet doen om succes te hebben met jouw sollicitaties
 • jij iets anders wilt gaan doen maar niet goed weet hoe je die motivatie het beste kunt toelichten in jouw sollicitatie.

Dit heb je na afloop:

 • Tips waarmee jij direct aan de slag kunt en die je kunt doorvoeren in jouw sollicitaties
 • de meest gemaakte fouten bij solliciteren zodat je die kunt voorkomen
 • kennis van de huidige arbeidsmarkt waarbij je weet wat je beter wel en niet kunt doen op het moment
 • Je kent meerdere wegen die naar die baan lopen, want solliciteren is niet alleen maar reageren op vacatures
 • Je weet wat in deze tijd belangrijk bij het solliciteren
 • Is toelichten waarom jij die baan zo graag wilt een stuk makkelijker voor je

Jouw investering

Jouw investering is EUR 22,00 inclusief BTW. Een investering die je snel hebt terug verdient omdat je met de tips veel tijd zult besparen. Daarnaast zullen ze je direct dichter naar jouw doel brengen: die nieuwe baan waar je gelukkig in gaat zijn.

Vraag de masterclass hier aan

Vraag de masterclass hier aan, dan ontvang je direct na jouw aanmelding de link naar de opname waar je hem meteen kunt kijken. Zo kun je er direct mee aan de slag.