fb

Een mooie kans voor Rijksmedewerkers

Voor elke medewerker van de Rijksoverheid is er tot en met 31 december 2022 de mogelijkheid om een vertrouwelijk loopbaantraject te volgen bij een erkend Loopbaancoach onder de regeling “loopbaanadvies Rijksoverheid”. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw). 

Wil je aan de slag met je loopbaan? Benut deze mooie kans dan en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk.

Je kunt dan zelf een Loopbaancoach kiezen. Ik heb als erkend Loopbaancoach een aantal Rijksmedewerkers mogen coachen via deze regeling dus ik kan je op weg helpen bij het aanvragen hiervan. De regeling loopt op 31 december 2022 af. 

Ik hou dit soort regelingen in de gaten omdat het zo’n mooie mogelijkheid is die de overheid biedt. Zo zijn er regelmatig mogelijkheden om subsidie te krijgen voor een (vaak kosteloos) loopbaantraject.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort subsidies? Laat het me weten, dan ontvang je voortaan mijn 2-wekelijkse mail met daarin tips en actualiteiten rondom jouw werk en loopbaancoaching, waarin ik dit soort regelingen ook altijd deel.