fb

Een mooie kans voor Rijksmedewerkers

Voor elke medewerker van de Rijksoverheid is er tot en met 31 december 2024 de mogelijkheid om een vertrouwelijk loopbaantraject te volgen bij een erkend Loopbaancoach onder de regeling “loopbaanadvies Rijksoverheid”. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Wil je aan de slag met je loopbaan? Benut deze mooie kans dan en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk.

Je kunt dan zelf een Loopbaancoach kiezen die beschikt over het keurmerk “Register Loopbaan”. Dat keurmerk heb ik.
Ik heb als erkend Loopbaancoach al een aantal Rijksmedewerkers mogen coachen via deze regeling dus ik kan je op weg helpen bij het aanvragen hiervan maar ik kan ook jouw Loopbaancoach zijn in deze regeling. De regeling loopt op 31 december 2024 af.

Een overzicht van organisaties die vallen onder de Rijksoverheid vind je hier

Heb jij interesse in deze regeling? Of wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met me op via contact@finesse-loopbaancoaching.nl Of bel me op 06-12883589.

Ik hou dit soort regelingen in de gaten omdat het zo’n mooie mogelijkheid is die de overheid biedt. Zo zijn er regelmatig mogelijkheden om subsidie te krijgen voor een (vaak kosteloos) loopbaantraject.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort subsidies? Laat het me weten, dan ontvang je voortaan mijn 2-wekelijkse mail met daarin tips en actualiteiten rondom jouw werk en loopbaancoaching, waarin ik dit soort regelingen ook altijd deel.