De subsidieregeling ontwikkeladvies voor 45 plussers kwam steeds vaker in het nieuws en heeft ook mij te denken gezet. Al 27 jaar werkzaam binnen de uitzendbranche. Dagelijks bezig de juiste kandidaat voor die technische functie zien te krijgen. Het zit in mijn aard door te gaan, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit naar de organisatie spelen daarin een grote rol. Hoe belangrijk is het, ook bij jezelf stil te staan!? Wie ben ik?  Wat vind ik leuk? Wat zijn mijn ambities? Wat wil ik? Deze kans aangegrepen en samen met Francis de uitdaging aangegaan. Om eerlijk te zijn, vond ik het best spannend, je weet tenslotte niet precies wat je te wachten staat. Dit gevoel was ook weer snel verdwenen want Francis is iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze legt heel rustig en duidelijk uit wat de bedoeling is en ze geeft je de ruimte voor eigen inbreng. Haar waardering, professionele en persoonsgerichte werkhouding spreken mij heel erg aan. Ik ben trots op het eindresultaat, waar ikzelf heel hard aan gewerkt heb maar waarin Francis de coachende factor was.

Dank je wel Francis en succes met Finesse.

Connie

Ik heb Francis ervaren als een fijne en deskundige loopbaancoach. Door haar natuurlijke en rustige uitstraling voel je je al snel op je gemak en kun je helemaal jezelf zijn. Daarnaast is ze heel enthousiast, kan goed luisteren en werkt heel gestructureerd.
Zelf heb ik de TMA analyse door haar laten afnemen ter ondersteuning voor mijn loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Het was verrassend hoe ik mezelf helemaal herkende in de bespreking van de rapportage na de tijd. Een mooie basis voor mij om verder mee aan de slag te gaan.
Natasja