fb

Het traject dat ik heb gevolgd bij Francis heeft me heel veel gebracht. Ik heb veel (meer) inzicht in mijn eigen kwaliteiten gekregen. Ik wilde heel graag concreet maken welke richting ik op moet gaan. Dat is gelukt. De opdrachten en gesprekken met Francis hebben me geholpen om de volgende stappen duidelijk te maken. Inmiddels de eerste stap ook al gezet. Heel blij dat ik dit traject hebt gevolgd!

Kim

Ik ben met Francis in contact gekomen, toen ik me, na lange tijd werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, weer op de arbeidsmarkt mocht gaan begeven. 
Hierbij wist ik dat ik deze branche uit wilde, maar wat wilde ….en kon ik dan?

ik was het zicht op mijn kwaliteiten,  drijfveren, energiegevers een beetje kwijtgeraakt en wat waren mijn werkwaarden en werkmotieven?
Ik zag door de bomen het bos niet meer en had behoefte aan hulp, om meer inzicht te krijgen, om mogelijkheden te trechteren.
Francis heeft mij hierbij, met behulp van uiteenlopende leuke opdrachten, op een hele prettige manier geholpen. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk en betrokken persoon. Ze is professioneel,  toegankelijk,  authentiek en oprecht geïnteresseerd. Het traject bij haar heb ik ervaren als een cadeautje voor mezelf.

Marleen

Afgelopen januari ben ik gestart als zzp-er. Een vriendin die ook zzp-er is raadde mij Francis aan om me te begeleiden. Ik had wat vragen die ik wilde beantwoorden: past mij het ondernemerschap, is dit wat ik wil, waar moet ik op letten, wat zijn opdrachten die bij me passen? Francis heeft mij enorm geholpen bij het beantwoorden van deze vragen. En na een paar afspraken vielen de dingen op hun plaats. Superfijn gespard ook met Francis over het ondernemerschap. Ik kan Francis iedereen aanraden die met bovenstaande vragen worstelt of om gewoon even je (gebrek aan) werkgeluk onder de loep te nemen. Want behalve een kundige loopbaancoach is Francis een heel prettig en open mens waardoor je je op je gemak voelt en alles bespreekbaar is!

Christiane

Via linkedIn kwam ik in contact met Francis. Zij heeft net als mij een achtergrond als P&O-adviseur en is voor zichzelf begonnen als loopbaanadviseur. Ik heb zelf de opleiding tot vitaliteitscoach gedaan en ik wil ook mijn eigen praktijk opzetten. Ik heb gebruik gemaakt van het ontwikkeladviestraject. Ben ik een ondernemer? En wat is daar voor nodig. Ik vond het prettig om met Francis te sparren hoe je een eigen bedrijf opzet. Wat zijn haar valkuilen en leerervaringen geweest en wat zijn mijn ontwikkelpunten. Francis denkt hierin met je mee en doet fijne suggesties waarmee je verder kan. Ik heb veel inzicht gekregen in mijzelf als ondernemer en wat je kan doen om je eigen praktijk te starten.

Judith

Francis heeft me weer in mezelf doen geloven. Door middel van gesprekken, opdrachten en het voorhouden van een spiegel op verschillende vlakken weet ik weer waar mijn talenten, interesses en drijfveren echt liggen. Ik heb de loopbaansessies als een echte verdieping in mezelf gezien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Francis weet waar ze het over heeft en ik kan haar absoluut aanraden. Het heeft voor mij voor een ommekeer gezorgd in mijn carrière en daar ben ik haar dankbaar voor.
Francis, bedankt!

Jeroen

Francis heeft me geholpen om meer helderheid te krijgen over: wil ik blijven bij mijn baan of niet? en: wil ik een baan naast mijn coachpraktijk of niet? Met veel leuke en interessante oefeningen, waarbij ik meer leerde over mezelf op het gebied van werk en mijn interesses en capaciteiten, heb ik nu duidelijk wat ik graag wil op het gebied van werk! Francis weet goed waar ze het over heeft, is deskundig en leeft mee met je. Een fijn en leerzaam traject!

Anke

Finesse Loopbaancoaching heeft mij super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen loopbaan en waarvan mijn hart gaat stralen. Door de verschillende opdrachten en sessies heb ik veel over mijzelf, mijn kernwaarden en competenties geleerd. Ondanks dat we de sessies online moesten doen vanwege Corona heb ik er alles uit kunnen halen. Francis is super behulpzaam, stelt goede vragen en is heel erg open. Ik heb het traject als zeer leerzaam en prettig ervaren en zou Francis ook zeker aanraden als loopbaancoach. Zeker haar enthousiasme zorgt ervoor dat je zelf ook enthousiast wordt.

Michelle

Het telefonische contact met Francis kwam al meteen vertrouwd over en vertaalde zij al goed hetgeen ik zocht. En dat was op dat moment verduidelijking van wie ik ben, wat ik wil en wat past er nu goed bij mij professioneel gezien. In het traject dat volgde moesten er opdrachten vervuld worden die stof tot nadenken gaven en welke vervolgens nauwgezet, met gevoel en betrokkenheid werden besproken. De terugkoppeling was iedere keer helder en duidelijk. Zodoende voelde de sessies heel vertrouwd aan vanaf het begin. Een ieder die het moeilijk vindt gevoelens en wensen te uiten, kan dit met vertrouwen bij Francis zeker wel doen. Het resultaat is dat ik een helder beeld heb van wat mijn kracht is, maar ook wat mijn minder sterke punten zijn en een duidelijke richting heb gevonden waar ik mee aan het werk kan. Het maakt het zoeken en vinden een opleiding makkelijker, want een hoop twijfels en zogenaamde mogelijkheden zijn weggevallen. En dus geeft het een gevoel van rust. Francis is een absolute topper en aanrader voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken in zijn of haar zoektocht naar het vinden het type baan of vakgebied waar je als mens goed zou passen.

Marcel

Ik ben bij Francis terecht gekomen naar aanleiding van een bericht op LinkedIn over loopbaan oriëntatie. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek over mijn vragen en twijfels m.b.t. mijn carrière ben ik gestart aan het traject. Wat ik erg bijzonder vind aan Francis is dat ik me continu heel serieus genomen heb gevoeld, haar professionaliteit en enorme betrokkenheid. Ze heeft me veel nieuwe inzichten gebracht (met name over wat ik belangrijk vind in een baan en mogelijkheden voor de toekomst) en vooral ook tools om situaties op een andere manier te benaderen. Ontzettend bedankt voor jouw begeleiding en tijd, Francis. Ik heb zowel nu als later veel baat bij jouw tips en de kennis van mijn persoonlijke waarden.

Ashna

Ik ben zeer tevreden over de loopbaancoaching van Francis. Ik zou het iedereen willen aanraden. Binnen mijn organisatie kreeg ik een nieuwe rol. Vanwege deze nieuwe rol heb ik coaching aangevraagd. Francis tipte mij meteen ook over de subsidieregelingen die toen beschikbaar waren. We zijn gestart met het afnemen van een TMA. Door het afnemen van dit instrument heb ik een duidelijker beeld gekregen wat mijn talenten en drijfveren binnen mijn werk zijn. Vervolgens zijn we middels afspraken dieper op situaties in mijn werk in gegaan. Steeds met de TMA er naast. De coachinggesprekken zijn daardoor super waardevol geworden. Ik kan zeggen dat ik nu steviger in mijn nieuwe functie sta! Dank je wel, Francis!

Cindy

Francis heeft mij op bekwame wijze geholpen met de voorbereidingen op de keuze van een nieuwe rol binnen mijn huidige organisatie. Ik vond het fijn om met haar te kunnen sparren over de nieuwe inzichten die ik aan de hand van een aantal tests en oefeningen heb verkregen. Mijn ontwikkelplan is nu weer helemaal opgefrist en ik heb een goed en breder beeld gekregen van rollen die mij passen.

Stephan

Ook als je wel op de goed plek zit of denkt te zitten, heb je soms behoefte om verder te kijken dan de dagelijkse gang van zaken. Francis heeft me o.a. dmv opdrachten, geholpen aan nieuwe inzichten over mijn competenties en kwaliteiten maar het heeft me ook meer inzicht gegeven in de zaken waar ik waarde aan hecht qua loopbaan. Dit gaat me zeker verder helpen in mijn carrière!

Floor

Francis heeft me echt geholpen bepaalde inzichten te vormen. Daarnaast ook gemotiveerd mijn dromen te volgen. Dank je wel Francis, je bent een topper!

Maud

Na een reorganisatie binnen het bedrijf waar ik werkte, kreeg ik de ruimte en de tijd om uit te zoeken wat ik nu echt wilde met mijn werktoekomst. Ik wilde erachter komen of het ondernemerschap iets voor mij zou kunnen zijn. Tijdens mijn 1e contact met Francis was er direct een klik. We hebben ongeveer dezelfde achtergrond qua werkgebied en dat voelde goed. Al vrij snel in het traject werd duidelijk dat ik de route richting het ondernemerschap ging bewandelen. En werd de loopbaancoaching van Francis langzaamaan veranderd in business coaching. Samen met Francis heb ik de overgang van loondienst naar het ondernemerschap gemaakt. Het was zo fijn dat ik in deze overgangsfase iemand had waar ik op terug kon vallen, die zelf de overgang van loondienst naar het ondernemerschap al had bewandeld en deze kennis en ervaring met mij kon delen, die niet oordeelt, die altijd voor me klaar stond, maar wel steeds een spiegel met reflectie en een kritische blik teruggaf. Om bovenstaande zou ik Francis zeker aanraden, maar ook omdat ze gewoon een fijn mens is!
Na 6 maanden is ons ‘loopbaan’ traject voorbij, maar afscheid nemen hebben we niet gedaan. Het traject heeft ons verbonden voor de werktoekomst!

Suzanne

Lieve Francis,
Bedankt voor de fijne gesprekken die we hebben gehad. De opdrachten die je hebt gegeven hebben me veel inzicht gegeven. Ook voor mij ben jij een waardevolle en positieve coach geweest.

Linda

Afgelopen dinsdag heb ik mijn ontwikkeladvies traject afgesloten bij Francis. Ik kwam bij haar op het moment dat ik twee maanden thuis zat zonder werk. Ik stoeide met vragen als: Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wat wil ik? Wat voor baan past nog meer bij mij?

Tijdens het loopbaancoach traject heb ik enorm veel geleerd. Ik heb een overzicht gekregen van mijn kwaliteiten en waarden in het leven. De arbeidsmarktscan heeft me helderheid gegeven over de verscheidenheid van banen op de arbeidsmarkt en de inhoud van banen die mij interesseren. Ze heeft me geholpen bij het opstellen van een interessant CV en heldere motivatie- en sollicitatiebrieven. Het belangrijkste wat het met heeft opgeleverd is duidelijkheid over de banen die mij passen. Ik ben nu gericht aan het solliciteren, omdat ik weet wat ik wil en wat bij mij past. Ik heb zelfs al mijn eerste sollicitatiegesprek gehad en heb er vertrouwen in dat ik binnenkort weer met plezier en voldoening aan het werk ben. Zonder het loopbaancoach traject had ik nooit zo snel antwoorden gekregen op mijn vragen.

Francis heeft mij enorm geholpen en heb het ervaren als enorm waardevol! Francis is iemand die heel goed kan luisteren, stelt je op je gemak, heeft inlevingsvermogen en denkt met je mee. Ze is erg behulpzaam, geeft fijne voorbeelden en stelt goede vragen! Door al haar ervaringen heeft ze veel kennis van de arbeidsmarkt! Een hele fijne, waardevolle en positieve coach voor mij en ik denk wel voor iedereen!

Marleen

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Francis. Ze is een open, positief, scherp, transparant en eerlijk persoon. Ik heb veel geleerd, wie ik ben, waar ik nu sta, wat ik wel en niet leuk vind. Door de opdrachten en het doorvragen van Francis word je getriggerd om verder te denken dan je in de eerste instantie zou doen. Ik heb ook zeker weerstand gekend, maar hoe mooi als je doorzet en je trots kan zijn wat het uiteindelijk teweeg kan brengen…

Gun jezelf deze stap!

Simone

December 2020, Een terugblik op een mooi, leerzaam loopbaantraject. Op positieve, krachtige wijze heb jij de samenwerking in het loopbaantraject vorm gegeven. In korte tijd is het gelukt om mij steeds meer verdiepende inzichten te geven op mijn loopbaanvragen. Een loopbaan van 25 jaar, aangevuld met verschillende cursussen en opleidingen. 

De vragen waarmee ik bij jou kwam: in welke werkomgeving kom ik het best tot mijn recht. Van welke werkzaamheden of functies krijg ik energie en liggen mijn kwaliteiten. Wat is nodig om dit te bereiken. Hoe kan ik het in mijn huidige werk inzetten of creëren. 

Op een uitnodigende manier heb je mij uitgenodigd en uitgedaagd om zelf tot antwoorden te komen. Dit heb je gedaan met verschillende opdrachten, vragenlijsten, gecombineerd met gestructureerde verdiepende vragen. Jij zorgde daarin ook voor de structuur en het behouden van de focus. De wijze waarop jij dit vorm hebt gegeven hebben er bij mij voor gezorgd dat de antwoorden en inzichten ook echt van mij voelen. Juist dat laatste geeft vertrouwen. Door de combinatie van antwoorden, inzichten en vertrouwen heb ik gesolliciteerd. Met positief resultaat binnen twee weken na de laatste afspraak. 

Ik gun iedereen een loopbaancoach als Francis.

Katinka

Erg bedankt voor alles en succes met de praktijk en de toekomst! Ik heb veel van je geleerd en je bent een fijne coach!

Femke

De vraag waarmee ik voor het ontwikkeladvies bij Francis kwam was gericht op door ontwikkeling: in welke richting kan ik me ontwikkelen (ik zit in een door groei functie), wat past bij me en welke opleiding hoort hierbij? Francis heeft onder andere competentie- als interessevragenlijsten afgenomen, de arbeidsmarktscan gedaan en me wegwijs gemaakt in een database waardoor ik stapsgewijs kan zoeken naar wat bij mij past. Wat mij erg helpt is dat het heel concreet wordt gemaakt met behulp van een ontwikkelplan, waarin ik voor mezelf de vervolg stappen vaststel. Een waardevolle aanvulling zijn de feedback vragen aan vrienden en collega’s waardoor je vanuit je krachten gaat verder denken, dit in combinatie met competenties en interesses hebben mij in de goede richting geholpen. Ik kan weer verder! Los van alle “technische lijsten” en de database heb ik Francis als heel flexibel en betrokken ervaren: ze past haar plan ter plekke aan om mij zo goed mogelijk te helpen bij de vragen die op dat moment speelden.

Y. Quispel

Ik kwam bij Francis met o.a. de vraag of ik wel de juiste opleiding gedaan had. Ik vroeg mij af of er wel genoeg uitdaging zou zitten in het werkveld voor mij in deze sector. Tijdens de sessies van het ontwikkeltraject heeft Francis mij een waardevolle interesse en competitie test laten maken. Hierdoor heb ik bevestiging gekregen dat ik wel de juiste opleiding gekozen heb. Door het ontwikkeltraject heb ik meer inzichten gekregen in de verschillende beroepen in de sector waarin ik afgestudeerd ben. Francis heeft mij opdrachten gegeven waarmee ik mezelf beter heb leren kennen als persoon, welke kwaliteiten ik heb en waar ik rekening mee moet houden als ik opzoek ga naar een baan. Francis heeft mij geholpen met de verschillende vragen die ik had en heeft een stukje onzekerheid weggenomen door goed te luisteren en professioneel advies te geven. 

Tessa

Ik heb een kort coaching traject gevolgd bij Francis, echter kan ik zeggen dat deze paar sessies mij zeker geholpen hebben bij mijn vraagstelling. Op basis van mijn werkloze situatie vanwege de corona crisis was ik zoekende naar een andere branche waarin
mijn kwaliteiten en interesses mogelijk ook tot zijn recht zouden komen. Francis voelde goed aan wat voor mij waardevolle opdrachten waren. Deze hebben mij dan ook een duidelijk en uitgebreid inzicht gegeven betreffende voor mij nog onbekende sectoren en functies. Naast deze vraag wilde ik ook graag de mogelijkheden onderzoeken t.a.v het starten als ondernemer. Ook hierin heeft Francis mij geholpen, zowel d.m.v de opdrachten als vanuit persoonlijke tips. Vind je het fijn om met iemand te werken die doeltreffend te werk gaat, op een praktische en flexibele manier en graag met je meedenkt dan raad ik Francis zeker aan! Ze vraagt goed door en helpt je daarbij om anders naar zaken te kijken. Persoonlijk vond ik het traject erg waardevol.

Sharon

Ik kan Finesse Loopbaancoaching absoluut aanraden. Francis Chavernac – van Gompel is naast het feit dat zij een professionele loopbaancoach is, een prettige persoon om mee samen te werken. Zij is punctueel, altijd goed voorbereid en heeft ervoor gezorgd dat de antwoorden die ik had bij de start van het loopbaantraject beantwoord zijn. Daarnaast heeft zij mij nieuwe invalshoeken en aanbevelingen meegegeven die als handvatten dienen om mijn verdere loopbaan gestalte te geven.

Jean-Pierre

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging vond ik het prettig om met een professionele loopbaancoach te onderzoeken in welk type functie en op welke positie binnen de arbeidsmarkt ik, met mijn specifieke achtergrond, ervaring, kennis, eigenschappen, ambities en wensen goed op mijn plek zou zitten en de meeste voldoening zou kunnen halen. Ik had gelijk een klik met Francis. Ik heb haar ervaren als iemand met een warme, prettige persoonlijkheid. Zij gaf blijk van een groot inlevingsvermogen en menselijk inzicht. Ze communiceert aangenaam, zonder oordeel, geeft stof tot nadenken, toegespitste opdrachten en waardevolle inzichten. Dat maakt dat het veilig voelt je open te stellen. Ofschoon ik gaandeweg een fantastische nieuwe baan aangeboden kreeg, hebben we het door ons tevoren gedefinieerde traject volledig afgerond, zodat ik ook voor langere termijn mijn zakelijke toekomstvisie en doelen helder heb.

Yvonne

Welk soort werk past bij mij? Na 5 jaar werkervaring wilde ik bewuster richting kunnen geven aan mijn loopbaan. De combinatie van opdrachten en reflectiegesprekken met Francis is goud waard. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke en minder sterke eigenschappen, wat ik belangrijk vind in een baan en daarmee ook inzicht in wat wel en niet bij mij past. Ook vanwege haar deskundige, positieve en open houding raad ik iedereen een traject met Francis aan. Ik wil je (nogmaals) heel erg bedanken voor het traject, ik had een mooi resultaat verwacht, maar het hele traject in combinatie met de TMA analyse was gewoon top. Het maken van de opdrachten en tests hebben mij veel geholpen, maar het meeste inzicht kreeg ik tijdens het bespreken ervan in onze gesprekken. Dankjewel!

Marijke

Jouw coachingstraject heeft me echt goed geholpen toen ik even helemaal vast zat, ben met frisse zin gaan zoeken en heb midden in de coronatijd redelijk snel een hele leuke baan gevonden: voeg dat ook maar toe aan je successen 🙂

Ton

Toen ik begon aan het traject was ik net begonnen als zelfstandig ondernemer. Na ruim 20 jaar werkervaring in de IT had ik besloten om als zelfstandig coach aan de slag te gaan. Ik had net een 3 jarige post-hbo opleiding tot coach afgerond en begon vol goede moed als zelfstandig coach. Na een maand vol goede ideeën begin de twijfel; “Wil ik dit wel echt?” “Kan ik voldoende verdienen als coach?” “Ik vind IT ook nog leuk, maar ik ben nu coach. Hoe kan dat nou?” En als grootste vraag: “Wat wil ik nu echt en wat vind ik echt leuk om te doen?” Kortom, ik liep helemaal vast in alles wat ik leuk vond. Daardoor deed ik helemaal niets meer omdat er geen focus meer was.

In het traject was er ruimte voor alles wat ik leuk vond. Of het nou realistisch was of niet, alles mocht er zijn. Tussen de sessies door ben ik aan de slag gegaan met de opdrachten. Daar kon ik alles zijn, dat was erg leerzaam en gaf veel inzicht. In een opdracht ben ik gaan zoeken naar mijn kwaliteiten. Hierdoor kreeg ik een veel zekerder zelfbeeld en focus op wie ik ben en wat ik wil. Mijn grootste inzicht kwam echter al in een van de eerste sessies toen we op zoek gingen naar mijn waarde. Wat is echt belangrijk voor mij in het leven. Dat heeft me geholpen om een pad te kiezen dat echt bij mij past.

Ik merkte in de verschillende sessies dat Francis veel ervaring heeft met een dergelijk traject. Francis gaf goede feedback op mijn ingeleverde huiswerk bij aanvang van de sessies. Ze kon de wirwar aan informatie die ik doorstuurde door mij laten ontrafelen zodat er structuur en overzicht ontstond. Er waren heel veel leuke en vooral erg nuttige oefeningen die ik heb gemaakt in de verschillende sessies. Zonder te sturen of oordelen heeft Francis mij geholpen om mijn eigen overzicht te maken. Daardoor heb ik nu weer focus en weet ik wat ik wil gaan doen. Uiteindelijk bewandel ik nu een andere weg dan de weg die ik gekozen had toen ik binnen kwam. De sessies hebben mij als zelfstandig ondernemer weer de focus gegeven die nodig is om goed te kunnen ondernemen.

Gert-Jan

Onder begeleiding van Francis heb ik het 45+ ontwikkeltraject gevolgd in vier sessies. Mijn belangrijkste doelstelling was het toetsen van mijn huidige functie inhoud ten opzichte van mijn persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Met behulp van gerichte oefeningen/opdrachten en de professionele hulp vanuit Francis ben ik erin geslaagd om meer helderheid te krijgen. De uitkomst helpt mij bij het verder richting geven aan mijn carrière en daar ben ik Francis bijzonder dankbaar voor!

Erwin

Recent heb ik de hulp van Finesse Loopbaancoaching ingeroepen. Ik worstelde met meerdere werkgerelateerde vragen. ” Voldoet mijn werk nog wel aan mijn wensen en verwachtingen, waar krijg ik nu eigenlijk energie van, is een studie wellicht noodzakelijk en wat wil ik met de rest van mijn werkbare leven” om er een paar te noemen. Veel vragen waar ik met hulp van Francis een antwoord op heb gekregen door het maken van verschillende soorten opdrachten en door reflecterende gesprekken in een ongedwongen setting. Francis is betrokken en geeft met ervaren hand sturing aan jouw zoekproces. Ik stapte met een frisse blik, een uitgebreid stappenplan en zonder resterende vragen de deur weer uit. Doordat ik nu weer duidelijk voor ogen heb wat ik wil in mijn werk en wat mijn kwaliteiten en energiegevers zijn houd ik zelf de regie in handen van mijn werkgeluk en de effecten daarvan merk ik nu al.

Francis

In een korte tijd ben ik twee keer overgestapt van werkgever, wat mij uiteindelijk aan het denken heeft gezet. Is dit het wel het beroep waar ik gelukkig van word? Ik merkte dat ik deze vraag niet alleen kon beantwoorden waarna ik al snel bij Francis terecht kwam. Na een positief kennismakingsgesprek ben ik het loopbaantraject in gegaan. Het idee dat ik er mee bezig was en de prettige sfeer tijdens de contact momenten gaf een hoop rust. Bij Francis voelde ik mij op mijn gemak en daardoor kon ik mijzelf zijn. Daarnaast heeft Francis mij de handvatten gegeven om de antwoorden op mijn vragen zelf te beantwoorden. Ik kijk met een goed gevoel terug op dit traject met dank aan Francis.

Ramon

Terechtgekomen in een baan waarin ik mij niet prettig voelde ging ik twijfelen of ik nog wel in het juiste vakgebied bezig was. Via het ontwikkeltraject 45-plus ben ik met Finesse in contact gekomen en ben ik met Francis op zoek gegaan naar antwoord op mijn vragen. Francis geeft daarbij de ruimte zodat jezelf je keuzes kunt maken. Hierbij kreeg ik wel met gerichte opdrachten de tools aangereikt die ik nodig had om inzicht in mijzelf te krijgen en die keuzes te kunnen maken. Het voelde heel fijn om mezelf te herijken en mijn belangrijkste eigenschappen en waarden opnieuw te benoemen. Francis weet een heel ontspannen en prettige sfeer te creëren waardoor je jezelf kunt zijn en ik met een open blik naar mezelf kon kijken. Hierdoor kwamen de antwoorden die ik zocht eigenlijk als vanzelf. Dit traject voelde voor mij als een heel fijn en vanzelfsprekend proces waardoor ik meer rust heb gekregen en heel veel zin om de volgende stap in mijn carrière te gaan zetten. Hartelijk bedankt daarvoor!

Ton

Bij Finesse heb ik het Ontwikkeltraject 45+ gevolgd. Via dit traject heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ga ik met vertrouwen mijn verdere toekomst tegemoet. Dit heb ik bereikt zeker dankzij de professionaliteit en persoonsgerichte coaching van Francis. Veel dank hiervoor en succes met Finesse!

Marleen

Dit kort loopbaantraject met Francis was een prettige ervaring. Naast ruimte en tijd om tot reflectie te komen, biedt Francis een goed luisterend oor en de nodige houvast door middel van beproefde werkmethodes. Ik kan in ieder geval weer een hele tijd vooruit! Waarvoor dank! 

Froukje

De subsidieregeling ontwikkeladvies voor 45 plussers kwam steeds vaker in het nieuws en heeft ook mij te denken gezet. Al 27 jaar werkzaam binnen de uitzendbranche. Dagelijks bezig de juiste kandidaat voor die technische functie zien te krijgen. Het zit in mijn aard door te gaan, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit naar de organisatie spelen daarin een grote rol. Hoe belangrijk is het, ook bij jezelf stil te staan!? Wie ben ik?  Wat vind ik leuk? Wat zijn mijn ambities? Wat wil ik? Deze kans aangegrepen en samen met Francis de uitdaging aangegaan. Om eerlijk te zijn, vond ik het best spannend, je weet tenslotte niet precies wat je te wachten staat. Dit gevoel was ook weer snel verdwenen want Francis is iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze legt heel rustig en duidelijk uit wat de bedoeling is en ze geeft je de ruimte voor eigen inbreng. Haar waardering, professionele en persoonsgerichte werkhouding spreken mij heel erg aan. Ik ben trots op het eindresultaat, waar ikzelf heel hard aan gewerkt heb maar waarin Francis de coachende factor was. Dank je wel Francis en succes met Finesse.

Connie

Ik heb Francis ervaren als een fijne en deskundige loopbaancoach. Door haar natuurlijke en rustige uitstraling voel je je al snel op je gemak en kun je helemaal jezelf zijn. Daarnaast is ze heel enthousiast, kan goed luisteren en werkt heel gestructureerd.
Zelf heb ik de TMA analyse door haar laten afnemen ter ondersteuning voor mijn loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Het was verrassend hoe ik mezelf helemaal herkende in de bespreking van de rapportage na de tijd. Een mooie basis voor mij om verder mee aan de slag te gaan.

Natasja