fb

Ik heb zo iets leuks voor je! Maar vooral ook iets heel waardevols. Iets waarin ik heel erg geloof en waarvan ik denk dat het je erg kan helpen. En wat ik nu met heel veel plezier aan je bekend maak.

Het gaat over een onderwerp waar ik van hou omdat het een positief en een belangrijk onderwerp is. Het is een onderwerp dat jou uniek maakt en dat voor een groot deel jouw werkgeluk bepaalt. Het is iets waarover ik heel veel vragen krijg en waarvan ik denk dat ik je tips en inzichten kan geven die jou helpen jouw werkgeluk te vergroten.

Het onderwerp is: jouw kwaliteiten. Ik heb namelijk een nieuwe masterclass ontwikkeld: “meer werkgeluk met jouw kwaliteiten”.

Als je mij al een beetje kent dan weet je dat ik zo mijn eigen visie heb op het inzetten van onze kwaliteiten. Er wordt snel gezegd: “je moet doen waar je goed in bent” maar de belangrijke nuance die ik daarbij aanbreng is: je moet werk doen waar je de kwaliteiten in kunt zetten die je ook WILT inzetten.

Want we kunnen wel ergens goed in zijn, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je er ook blij van wordt. Er zijn legio mensen die goed zijn in hun werk, maar niet gelukkig meer zijn in die baan.

De vraag die ik het meeste krijg is “hoe achterhaal ik welke baan bij mij past”. Dat is de vraag waar ik mensen met mijn loopbaantrajecten bij help. Maar de 2e groep vragen die mij het meest wordt gesteld gaat over kwaliteiten: “wat zijn mijn kwaliteiten precies? Welke wil ik eigenlijk inzetten? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze beter tot hun recht komen? Hoe kan ik ze meer benutten?”

Omdat ik er zoveel vragen over krijg en omdat ik je heel graag help met het bereiken van meer werkgeluk in jouw baan besloot ik er een masterclass over op te nemen. Waarin ik tips en inzichten met je ga delen.

Wanneer is deze masterclass voor jou? Als je:

✅ vraagtekens of twijfel hebt over jouw kwaliteiten
✅ eens goed wilt kijken naar jouw kwaliteiten om ze nog duidelijker te krijgen
✅ wilt achterhalen welke kwaliteiten jij graag zou willen inzetten in je werk en welke misschien wel helemaal niet (meer)
✅ jouw kwaliteiten niet genoeg gezien en gewaardeerd worden in jouw werk
✅ op dit moment werk doet waarin je jouw kwaliteiten niet optimaal benut
✅ benieuwd bent of jouw werk (nog) voldoende aansluit bij jouw kwaliteiten
✅ benieuwd bent naar hoe je met jouw kwaliteiten meer werkgeluk kunt bereiken, meer plezier en voldoening uit jouw werk kunt halen

Herken jij je in 1 of meerdere van bovenstaande punten? Dan is de masterclass interessant voor jou.

In deze masterclass ga ik je vertellen:

💫 inzichten die goed zijn om te weten over jou en jouw kwaliteiten
💫 hoe je jouw kwaliteiten kunt achterhalen of duidelijk(er) kunt krijgen
💫 waarom je je beter kunt richten op je kwaliteiten i.p.v. op jouw ontwikkelpunten
💫 hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt zetten zodat jij (meer) plezier en voldoening kunt krijgen in jouw werk
💫 wat de valkuilen zijn van alleen maar kijken naar je kwaliteiten
💫 hoe jouw kwaliteiten tot meer werkgeluk kunnen leiden
💫 allerlei tips zodat je jouw kwaliteiten nog beter kunt benutten
💫 en ik heb nog een cadeautje voor je voor als je samen nog verder in wilt zoomen op jouw kwaliteiten en op banen die daarop aansluiten

Hoe aanvragen?
Ik heb de masterclass opgenomen en je kunt hem via deze link aanvragen: naar de masterclass
Dan ontvang je binnen 5 minuten na jouw aanmelding de link naar de opname waar je hem meteen kunt kijken. Zo kun je er direct mee aan de slag. Het is een opname van een uur en je kunt hem zo lang en zo vaak terugkijken als je wilt.

Ik hoop je hiermee een stap verder te brengen in jouw werkgeluk en het inzetten van jouw kwaliteiten. Want je mag zeker trots zijn op wie je bent met jouw pakket van kwaliteiten. En dat pakket is waarschijnlijk groter dan je denkt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust een mail naar contact@finesse-loopbaancoaching.nl