fb
Het nieuwe jaar is gestart en mogelijk heb jij tijdens de feestdagen ook nagedacht over jouw werk. En heb je besloten dat het tijd is om actie te ondernemen om plezier in jouw werk weer terug te krijgen. Maar hoe kun je dat bereiken: hoe ontdek je nou waar je hart ligt en wat het beste bij je past. En wat je kwaliteiten zijn? Wil jij graag actie nemen maar weet je niet precies hoe? Dan kan dit mooie aanbod je misschien helpen.
 
Om het nieuwe jaar goed te beginnen geef ik aan 3 personen een gratis loopbaansessie cadeau. In deze sessie van een uur kun je me alle vragen stellen die je hebt en geef ik je tips en advies, specifiek op jouw situatie gericht. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan vóór zondag 12 januari 16.00 uur: contact@finesse-loopbaancoaching.nl of 06-12883589. Onder de aanmeldingen geef ik de 3 sessies weg. Deze 3 mensen ontvangen maandag 13 januari bericht van mij. En ook wanneer je niet bij de gelukkigen hoort, krijg je uiteraard bericht.