fb

Het nieuwe jaar is gestart en mogelijk heb jij tijdens de feestdagen ook nagedacht over jouw werk. En heb je besloten dat het tijd is om actie te ondernemen om jouw werksituatie te veranderen. Maar hoe ontdek je nou waar je hart ligt in je werk en wat het beste bij je past. En wat jouw kwaliteiten zijn? Wil jij graag actie nemen maar weet je niet precies hoe? Dan kan dit mooie aanbod je misschien helpen.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen geef ik aan 3 personen een gratis loopbaansessie cadeau. Een sessie van een uur waarin:

❊ we jouw werksituatie kunnen bespreken
❊ je mij alles mag vragen
❊ ik met je mee kan denken
❊ ik je tips geef specifiek voor jouw werksituatie

Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan door me een bericht te sturen: contact@finesse-loopbaancoaching.nl of vermeld hieronder je naam.

Onder de aanmeldingen geef ik de 3 sessies weg. Deze 3 mensen ontvangen bericht van mij. En ook wanneer je niet bij de gelukkigen hoort, krijg je uiteraard bericht.