fb

Werkwijze loopbaantraject

Afhankelijk van jouw vraag zijn er verschillende onderdelen die we in het coachingstraject in kunnen zetten. Een loopbaantraject is immers maatwerk en afgestemd op jouw vraag en wensen.

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen altijd eerst met een vrijblijvende kennismaking, deze is kosteloos. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen jou en je loopbaancoach, samen heb je dan immers de grootste kans op succes. Deze kennismaking duurt 45 minuten en in dit gesprek vertel je wat je vraag is en waar je verandering in wilt. Maar vooral ook: kijk jij of de klik er is. Ik beantwoord jouw vragen en vertel hoe ik je middels loopbaancoaching kan helpen. Daarna is de keuze aan jou of je een loopbaantraject wilt starten.

Het loopbaantraject

Als je besluit te starten met een loopbaantraject dan bestaat dit uit de volgende stappen:

we inventariseren wat je vraag is ten aanzien van je loopbaan en wat het gewenste doel is dat je zou willen bereiken. We gaan vervolgens gericht de stappen in kaart brengen die voor jou nodig zijn om je doel te bereiken. Daarbij kijken we naar wat je wensen zijn, wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. We werken daarbij aan de hand van opdrachten, tests, internet, afhankelijk van wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt.  En indien jij dat wenst bepalen we ook hoe je het beste  een overstap kunt maken naar een andere functie of werkgever.

Locatie en tijd?

Een loopbaangesprek duurt telkens 60 minuten en een traject bestaat uit 8 bijeenkomsten. Deze vinden plaats in mijn kantoor aan huis in Boven-Leeuwen. De afspraken worden in onderling overleg gepland en vinden doorgaans om de 2 weken plaats.

Wil je graag meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of neem voor vragen gerust contact met mij op.