fb

Gratis Finesse

Als de Haarlemmerolie voor uw loopbaan, biedt Finesse loopbaancoaching een aantal gratis diensten aan…

Gratis & vrijblijvend loopbaangesprek

Wil jij graag je eens sparren over jouw werksituatie? En de vragen die je hebt over jouw werk en een mogelijke samenwerking met mij? Dan is een gratis loopbaangesprek mogelijk iets voor jou. 

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt 45 minuten. In dit gesprek, dat gaat via Zoom of via bellen, kun je je vragen stellen, denk ik met je mee en geef ik je alvast wat eerste tips. Je bent van harte welkom voor dit gratis loopbaangesprek.

Gratis tips om je hart te volgen en zo te ontdekken welke baan écht bij je past!

Wil je heel graag die baan doen die echt bij jou past? En je hart volgen en doen waar je blij van wordt? Maar weet je niet waar jouw hart ligt? Dan kan mijn gratis e-book jou helpen.

Het e-book geeft je tips hoe jij je hart kunt volgen om zo te ontdekken wat jouw droombaan is. Download het direct door je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan ook 2-wekelijks tips, adviezen en actualiteiten per mail die je helpen om de baan te vinden die écht bij je past.

Gratis video's met tips

Wil je heel graag werk dat echt bij jou past? En je hart volgen en doen waar je blij van wordt? Maar weet je niet waar jouw hart ligt? Dan kan mijn serie van 5 gratis video’s jou helpen. In deze video’s geef ik je tips hoe jij kunt ontdekken waar jouw hart ligt in je werk. Het zijn praktische, korte, duidelijke én waardevolle video’s. Download de reeks direct door je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan ook 2-wekelijks tips, adviezen en actualiteiten per mail die je helpen om de baan te vinden die écht bij je past.

Gratis online masterclass: Ontdek waar jouw hart ligt in je werk

Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet? Dat past bij jouw kwaliteiten en bij dat wat je leuk vindt? Dan is deze gratis masterclass absoluut iets voor jou.

Voor veel mensen speelt er momenteel iets in hun werk. Mogelijk is jouw baan veranderd, weggevallen of zou je graag iets anders willen gaan doen. Maar wat? En hoe krijg je dat duidelijk? Ik neem je in deze online masterclass mee in mijn kennis en geef je tips waarmee jij kunt onderzoeken waar nou jouw hart ligt in je werk en welke baan echt bij je past. Tips die je meteen in jouw eigen situatie kunt inzetten.

Datum en tijd

Dinsdag 14 juni van 19.30 tot 20.30 uur.

Meld je hieronder aan voor deze masterclass en dan ontvang je direct de Zoom link. Leuk je dan te zien!

Gratis STAP ontwikkeladvies vanaf 1 april 2022

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de regeling “Nederland leert door” stelt de overheid een subsidie beschikbaar voor een gratis ontwikkeladvies.

Een mooie kans voor Rijksmedewerkers

oor elke medewerker van de Rijksoverheid is er tot en met 31 december 2022 de mogelijkheid om een vertrouwelijk loopbaantraject te volgen bij een erkend Loopbaancoach onder de regeling “loopbaanadvies Rijksoverheid”. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw). 

Wil je aan de slag met je loopbaan? Benut deze mooie kans dan en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk. Je kunt dan zelf een Loopbaancoach kiezen. Ik heb als erkend Loopbaancoach een aantal Rijksmedewerkers mogen coachen via deze regeling dus ik kan je op weg helpen bij het aanvragen hiervan. De regeling loopt op 31 december 2022 af. 

Ik hou dit soort regelingen in de gaten omdat het zo’n mooie mogelijkheid is die de overheid biedt. Zo zijn er regelmatig mogelijkheden om subsidie te krijgen voor een (vaak kosteloos) loopbaantraject.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort subsidies? Laat het me weten, dan ontvang je voortaan mijn 2-wekelijkse mail met daarin tips en actualiteiten rondom jouw werk en loopbaancoaching, waarin ik dit soort regelingen ook altijd deel.

Gratis STAP ontwikkeladvies vanaf 1 april 2022

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de regeling “Nederland leert door” stelt de overheid een subsidie beschikbaar voor een gratis ontwikkeladvies. Dat betekent dat werknemers, werkzoekenden, ZZP’ers, ondernemers en flexwerkers die maximaal opgeleid zijn op MBO2 niveau, vanaf 1 april kosteloos een ontwikkeltraject kunnen volgen bij een gekwalificeerd Loopbaancoach, ter waarde van EUR 700,-. Een hele mooie kans voor jou als je jouw werksituatie wilde onderzoeken met het oog op jouw ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden.

Is dit herkenbaar voor jou?

Denk jij wel eens na over jouw werk en hoe dat er in de toekomst uit zal zien? Vraag je je wel eens af of je in deze baan op een gezonde en plezierige manier kunt blijven doorwerken tot aan je pensioen? Denk je wel eens aan een andere functie? Weet je niet wat die zou kunnen zijn en wat je mogelijkheden dan zijn? Vraag je je af wat jouw kwaliteiten zijn in je werk? Of ben je werkzoekend en wil je onderzoeken welke baan echt bij je past en hoe je kansen zijn op de arbeidsmarkt? Dan is dit gratis ontwikkeladvies wellicht iets voor jou. Het biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwelijk omgeving en zonder verplichtingen jouw vragen over je werksituatie te onderzoeken.

Wie kan deelnemen aan deze regeling?

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt die maximaal is opgeleid op MBO2 niveau, kan gebruik maken van het gratis STAP ontwikkeladvies: werkzoekenden, werknemers, ZZP-ers, flexwerkers, ondernemers. Je kunt het ontwikkeladvies zelf aanvragen bij een gekwalificeerd Loopbaancoach en je krijgt dan een kosteloos op maat advies van deze coach met meer inzichten in jouw arbeidsmarktkansen.

Per wanneer?
De regeling start per 1 april 2022.

De inhoud van het ontwikkeladvies
Nadat je je hebt aangemeld, neem ik contact met je op, plannen we de gesprekken en gaan we van start. Van dit loopbaan ontwikkeladvies mag je het volgende verwachten:

een arbeidsmarktscan of voor een ondernemers en ZZPers een ondernemersscan
4x een uur online coaching waarin we samen jouw loopbaan vragen onderzoeken waarbij de volgende onderdelen aan bod komen: intake/kennismakingsgesprek, jouw werksituatie en toekomstperspectieven, jouw persoonsprofiel (wie ben jij, wat wil jij en wat zijn jouw kwaliteiten), jouw toekomstoriëntatie
een persoonlijk ontwikkelplan met daarin jouw acties voor de korte en lange termijn
tussen onze gesprekken door krijg je gerichte opdrachten en oefeningen die je helpen de antwoorden op jouw vragen te vinden
je krijgt gedurende een jaar lang toegang tot een landelijke database met alle beroepen, opleidingen en vacatures die er zijn in Nederland.
Dit traject duurt 4 tot 6 weken.

Deelname is vrijwillig en vertrouwelijk
Deelname aan het ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat in dit traject wordt besproken blijft tussen jou en mij. Jouw eventuele werkgever wordt niet geïnformeerd over jouw deelname of over de inhoud, jij mag zelf bepalen of je dit met je werkgever wilt bespreken of niet.

Geen kosten
Het ontwikkeladvies is een kosteloze subsidie verstrekking vanuit de overheid t.w.v. €700,-. Ik verzorg de volledig administratieve afhandeling: de overheid heeft namelijk bepaald dat ik als Loopbaancoach de aanvraag en afwikkeling van de subsidie voor mijn rekening neem. Zelf heb je hier als deelnemer geen omkijken naar en kun je vooral bezig zijn met het traject zelf. Vooraf en achteraf vullen we samen een aantal formulieren in.

Dit ontwikkeladvies bij Finesse Loopbaancoaching
Ik ben een gecertificeerd Loopbaancoach en heb met veel plezier met veel mensen mogen werken in de regeling in 2019 en nu in 2020. Daardoor weet ik hoe de regeling werkt, hoe de administratie ervan gedaan moet worden en hoe ik jou het beste kan helpen om deze regeling optimaal te benutten.

Wil je je aanmelden voor dit ontwikkeladvies?
Wil jij je aanmelden voor dit gratis ontwikkeladvies? Dat kan door hieronder te klikken. Ik neem dan contact met je op om alles te bespreken.

Gratis Finesse

Als de Haarlemmerolie voor uw loopbaan, biedt Finesse loopbaancoaching een aantal gratis diensten aan…

Gratis & vrijblijvend loopbaangesprek

Wil jij graag je eens sparren over jouw werksituatie en de vragen die je hebt? Dan is een gratis loopbaangesprek mogelijk iets voor jou.

Gratis tips om je hart te volgen en zo te ontdekken welke baan écht bij je past!

Wil je heel graag die baan doen die echt bij jou past? En je hart volgen en doen waar je blij van wordt?

Gratis video's met tips

Wil je heel graag werk dat echt bij jou past? Dan kan mijn serie van 5 gratis video’s jou helpen

Online masterclass: Ontdek waar jouw hart ligt in je werk

Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet?

Gratis STAP ontwikkeladvies vanaf 1 april 2022

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de regeling “Nederland leert door” stelt de overheid een subsidie beschikbaar voor een gratis ontwikkeladvies.

Een mooie kans voor Rijksmedewerkers

Voor elke medewerker van de Rijksoverheid is er t/m 31 december 2022 de mogelijkheid om een vertrouwelijk loopbaantraject te volgen bij een erkend Loopbaancoach.