fb

Gratis Finesse

Als de Haarlemmerolie voor uw loopbaan, biedt Finesse loopbaancoaching een aantal gratis diensten aan…

Gratis & vrijblijvend loopbaangesprek

Wil jij graag je eens sparren over jouw werksituatie? En de vragen die je hebt over jouw werk en een mogelijke samenwerking met mij? Dan is een gratis loopbaangesprek mogelijk iets voor jou.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt 45 minuten. In dit gesprek, dat gaat via Zoom of via bellen, kun je je vragen stellen, denk ik met je mee en geef ik je alvast wat eerste tips. Je bent van harte welkom voor dit gratis loopbaangesprek.

Gratis tips om je hart te volgen en zo te ontdekken welke baan écht bij je past!

Wil je heel graag die baan doen die echt bij jou past? En je hart volgen en doen waar je blij van wordt? Maar weet je niet waar jouw hart ligt? Dan kan mijn gratis e-book jou helpen.

Het e-book geeft je tips hoe jij je hart kunt volgen om zo te ontdekken wat jouw droombaan is. Download het direct door je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan ook 2-wekelijks tips, adviezen en actualiteiten per mail die je helpen om de baan te vinden die écht bij je past.

Gratis video's met tips

Wil je heel graag werk dat echt bij jou past? En je hart volgen en doen waar je blij van wordt? Maar weet je niet waar jouw hart ligt? Dan kan mijn serie van 5 gratis video’s jou helpen. In deze video’s geef ik je tips hoe jij kunt ontdekken waar jouw hart ligt in je werk. Het zijn praktische, korte, duidelijke én waardevolle video’s. Download de reeks direct door je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan ook 2-wekelijks tips, adviezen en actualiteiten per mail die je helpen om de baan te vinden die écht bij je past.

Gratis online masterclass: Ontdek waar jouw hart ligt in je werk

Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet? Dat past bij jouw kwaliteiten en bij dat wat je leuk vindt? Dan is deze gratis masterclass absoluut iets voor jou.

Voor veel mensen speelt er momenteel iets in hun werk. Mogelijk is jouw baan veranderd, weggevallen of zou je graag iets anders willen gaan doen. Maar wat? En hoe krijg je dat duidelijk? Ik neem je in deze online masterclass mee in mijn kennis en geef je tips waarmee jij kunt onderzoeken waar nou jouw hart ligt in je werk en welke baan echt bij je past. Tips die je meteen in jouw eigen situatie kunt inzetten.

Datum en tijd

Dinsdag 14 juni van 19.30 tot 20.30 uur.

Meld je hieronder aan voor deze masterclass en dan ontvang je direct de Zoom link. Leuk je dan te zien!

Gratis STAP ontwikkeladvies vanaf 1 april 2022

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de regeling “Nederland leert door” stelt de overheid een subsidie beschikbaar voor een gratis ontwikkeladvies.

Een mooie kans voor Rijksmedewerkers

oor elke medewerker van de Rijksoverheid is er tot en met 31 december 2022 de mogelijkheid om een vertrouwelijk loopbaantraject te volgen bij een erkend Loopbaancoach onder de regeling “loopbaanadvies Rijksoverheid”. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw). 

Wil je aan de slag met je loopbaan? Benut deze mooie kans dan en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk. Je kunt dan zelf een Loopbaancoach kiezen. Ik heb als erkend Loopbaancoach een aantal Rijksmedewerkers mogen coachen via deze regeling dus ik kan je op weg helpen bij het aanvragen hiervan. De regeling loopt op 31 december 2022 af. 

Ik hou dit soort regelingen in de gaten omdat het zo’n mooie mogelijkheid is die de overheid biedt. Zo zijn er regelmatig mogelijkheden om subsidie te krijgen voor een (vaak kosteloos) loopbaantraject.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort subsidies? Laat het me weten, dan ontvang je voortaan mijn 2-wekelijkse mail met daarin tips en actualiteiten rondom jouw werk en loopbaancoaching, waarin ik dit soort regelingen ook altijd deel.