fb

Interesse en competentie scan

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun natuurlijke aard ligt, dus dicht bij hun natuurlijke talenten. Maar vooral: ze zijn ook het meest gelukkig als ze doen waar ze goed in zijn en blij van worden. Dat maakt dat je:

 • minder stress ervaart
 • energie over houdt
 • beter presteert
 • gelukkiger bent in het leven

Je bent gemotiveerd en wilt graag een andere baan waar je gelukkig van wordt. Herken jij dit?

Je bent niet meer gelukkig in je huidige werk en wilt heel graag iets anders gaan doen. Je weet eigenlijk best goed wat je belangrijk vindt in een baan, en waar jouw nieuwe baan in grote lijnen aan moet voldoen. Je hebt alle ingrediënten wel helder, maar welke functie dat dat kan zijn vind je lastig te bepalen. Het kunnen er zoveel zijn en je weet ook niet welke beroepen er allemaal zijn.

Je hebt al veel vacature sites afgezocht en uren op internet doorgebracht om ideeën op te doen maar daar word je niet veel wijzer van. Je ziet je daar door de bomen het bos niet omdat het er zóveel zijn. Het heeft al heel veel tijd gekost en het levert je niet op wat je zoekt.

Je kunt wel benoemen wat je leuk vindt en hebt ook best een idee van wat je kunt, maar waar je voorkeur nu het meest naar uit gaat daar twijfel je over.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Een goed inzicht krijgt in jouw interesses en competenties zodat je ook weet welke functies daarbij aansluiten?
 • Een overzicht krijgt van beroepen die passen jouw interesses en competenties, waarbij alle beroepen in Nederland zijn meegenomen?
 • Niet meer hoeft te zoeken op vacaturesites omdat je de bij jouw passende vacatures vanzelf in je mail krijgt waardoor je enorm veel tijd bespaart omdat je niet meer hoeft te zoeken naar vacatures?

Dan gaat deze interesse- en competentie test met daaraan gekoppeld een beroependatabase en vacaturedatabase, jou helpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door middel van een online vragenlijst, worden jouw interesses, kennis en vaardigheden in kaart gebracht. De antwoorden leiden tot scores op zes mens-typen en 14 arbeidsgebieden. De uitslag en jouw resultaten worden weergegeven in een overzichtelijke rapportage. Vervolgens is er een database met daarin alle beroepen, opleidingen én alle actuele vacatures in Nederland. Op basis van de resultaten uit jouw vragenlijst worden daar automatisch de beroepen aan gekoppeld die het beste bij jou passen. En dat is zo mooi want je hebt zelf nooit in beeld welke beroepen er allemaal zijn.

Je maakt de test online thuis op jouw computer, dit duurt circa 45 tot 60 minuten. Zodra je deze test gemaakt hebt, krijg ik een bericht en neem ik contact met je op om een afspraak te plannen via Skype of video bellen waarin we jouw uitslag, de resultaten en de rapportage bespreken. Deze afspraak duurt een uur. Aansluitend heb jij zelf nog een jaar lang toegang hebt tot de database om zo ook zelf aan de slag te gaan op basis van jouw resultaten.

Dit heb je na afloop:

 • Een rapportage met daarin een objectieve en complete analyse van jouw interesses, competenties én de beroepen die het beste jou passen, op basis van de door jou ingevulde vragenlijst
 • Een overzicht van de bij jou passende opleidingen en beroepen doordat er een directe koppeling is met jouw resultaten en alle beroepen in Nederland. Deze kun je gebruiken voor verder zelfonderzoek
 • Een vacaturedatabase waarin alle actuele vacatures in Nederland staan vermeld
 • De mogelijkheid om een vacature match in te stellen op basis van jouw wensen, de straal waarin je wilt werken, soort functie etc. waardoor je automatisch de juiste vacatures in jouw mail ontvangt
 • Nog een jaar lang toegang tot deze database met alle beroepen, opleidingen en vacatures

Jouw investering

Jouw investering is 295,00 EUR inclusief BTW. Een investering die je snel hebt terug verdiend omdat het je heel veel tijd zal besparen en je direct dichter naar jouw doel brengt: die nieuwe baan waar je gelukkig in gaat zijn.