fb

Maandag 31 mei ben ik jarig en ik vind het leuk om te trakteren. Vroeger koos ik vaak ijsmarsen of aardbeientaart als traktatie voor mijn collega’s omdat ik daar zelf zo van hou. Maar sinds ik als zelfstandige werk zijn er geen collega’s om dit lekkers mee te delen. Eigenlijk heb ik sinds ik als zelfstandige werk helemaal niet echt meer getrakteerd maar dit jaar doe ik dat wel. Ik ga namelijk aan 2 personen een gratis loopbaansessie van 90 minuten cadeau geven!

Ik geef deze 2 sessies omdat ik enerzijds hou van vieren, van delen en van cadeautjes geven. Ik vind het leuk om mensen te verrassen en om mensen blij te maken, dat is ook een belangrijke drijfveer in mijn werk: mensen op weg helpen en helpen weer plezier in hun werk te vinden en te hebben. En naast de feestelijke gedachte zit er een ook een serieuzere gedachte achter deze traktatie. En dat is dat ik zo toch 2 mensen net dat duwtje over de drempel kan geven waardoor ze in actie komen en hun twijfels over hun werk gaan onderzoeken.

Ik zie namelijk best vaak dat mensen juist niet in actie komen omdat ze niet goed weten wat die actie precies moet zijn. En daarom maar in hun hun huidige werksituatie blijven zitten en hopen dat die verandert. Of bij vlagen nog vinden dat het soms toch nog wel meevalt. Zó jammer van elke dag dat je ongelukkig bent in je werk, het is niet nodig. In jou zit echt waar jij wel blij van wordt. Maar je moet wel actief aan de slag willen gaan om te onderzoeken wat jouw droombaan is.

Want wist je
* dat in het eerste kwartaal van dit jaar 1,4 miljoen mensen van baan zijn gewisseld?
* dat veel van mijn klanten ook vrij snel een andere baan vinden?
* dat een aantal van hen ook echt switcht naar een heel ander soort branche of functie.
* dat ik zelfs van 2 klanten een reactie kreeg over hun nieuwe baan dat ze nooit hebben geweten dat werken zo leuk kon zijn?
* dat er veel vacatures “onder water” zijn die nog niet openbaar staan maar die er wel zijn maar dat die via netwerken worden ingevuld?
* dat er op het moment in verschillende branches wordt gewerkt met zij-instroom trajecten waarbij je baan met een salaris krijgt en tegelijkertijd wordt opgeleid voor die functie?

Dit is zomaar een greep uit positieve berichten. Er is écht heel veel mogelijk. Maar daarvoor moet je wel zelf aan de slag.

Dus, terug naar de festiviteiten:
Wordt jouw werkplezier steeds minder? Of ben je op zoek naar een (andere) baan en weet je niet goed waar je nou precies blij van wordt? Of zou jij graag iets anders willen gaan doen maar weet je niet goed wat?
Hoe ontdek je nou waar je hart ligt in je werk en wat het beste bij je past. En wat jouw kwaliteiten zijn? Wil jij graag actie ondernemen maar weet je niet precies hoe? Dan kan dit mooie aanbod je misschien helpen.

Op 31 mei geef ik aan 2 personen een gratis loopbaansessie cadeau. Een gesprek van een 90 minuten waarin:
❊ we jouw werksituatie gaan bespreken
❊ je mij alles mag vragen
❊ ik met je mee ga denken
❊ en je tips geef specifiek voor jouw werksituatie

Wil jij voor 1 van deze 2 sessies in aanmerking komen? En heb je nog niet eerder een gesprek met mij gehad of met mij gewerkt? Reageer dan uiterlijk op mijn verjaardag op maandag 31 mei door me een bericht te sturen. Dat kan gewoon door deze mail te replyen.

Onder de aanmeldingen geef ik de 2 sessies weg. Deze 2 mensen ontvangen dinsdag 1 juni bericht van mij. En ook wanneer je niet bij de gelukkigen hoort, krijg je uiteraard bericht.

En mocht dit niet voor jou zijn maar ken je iemand die hiermee geholpen kan zijn? Stuur dit bericht dan gerust door.